Logo Driestar educatief op gevel


SONY DSCSinds vorige week staat het logo van Driestar educatief pontificaal op de gevel. Vaak zeiden mensen dat ons gebouw wel karakteristiek was maar dat de naam er niet duidelijk op was aangebracht. De naam stond er wel op aan de zijkant en naast de ingang (die nu niet meer gebruikt wordt) stond de aluminiumpilaar met daarop de oude naam ‘Christelijke hogeschool de Driestar’, maar het was niet duidelijk. Dat is nu gewijzigd.

Ondertussen is er de laatste maanden buitengewoon hard gewerkt. De nieuwbouw is gereed, een grote verhuizing achter de rug en nu wordt de laatste hand gelegd aan de intern verhuizing. Collega’s uit Ridderkerk zijn verhuisd naar Gouda. Veel collega’s zijn ‘verkast’ en tegelijk worden er ook een aantal andere dingen aangepakt. De buitenruimten worden opnieuw ingericht, de portecabins op het parkeerterrein zijn verdwenen. En de steeds weer terugkomende lange scheur in het parkeerterrein wordt deze week rigoureus aangepakt.

Na de zomervakantie zullen we de nieuwbouw en de heringerichte oudbouw betrekken. Op vrijdagmiddag 20 september vindt de officiële opening plaats en op zaterdagmiddag 21 september is er open huis.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *